Verkstadschef sökes

Turebergs Gummiverkstad AB är en däckverkstad för alla fordon. Vi ligger i Spånga. Vi har stor erfarenhet i branschen och servar hela Stockholmsområde med däck, fälgar och tillhörande service. Vi ingår i Kransengruppen tillsammans med 6 andra däckverkstäder i Stockholm och Mälardalen.

VERKSTADSCHEF till Turebergs Gummiverkstad AB

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom arbetsledning och inom däckbranschen? Lockas du av en roll med frihet under ansvar? Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom både person- och lastbilssidan.

Som verkstadschef ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i fokus. Tjänsten innebär att du förutom den dagliga driften av verkstaden kommer att arbeta som kundmottagare. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Arbetsuppgifter

I rollen som verkstadschef har du det övergripande ansvaret av driften av verkstaden, vilket till viss del består av administrativa arbetsuppgifter och planeringsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av beställning av varor, kvalitetskontroll av verkstadens arbete, kontroll gällande säkerhet, budgetansvar samt kundkontakter. Du ansvarar även för personal, som i dagsläget består av en däckmontör. Som verkstadschef har du ett ledaransvar, där du delegerar, motiverar, utvecklar samt stöttar dina medarbetare.

Formella krav

Utbildning: Lägst gymnasienivå  

Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen

Meriterande: C-körkort för lastbil och/eller släp, erfarenhet inom arbetsledning

Övriga krav: B-körkort, god datorvana

 

För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du är bekväm i en ledarposition.  Du lockas av att känna ett ägandeskap gällande den verksamhet du arbetar i och att i stor utsträckning arbeta med frihet under ansvar. Vidare trivs du med administrativt arbete och att skapa struktur. Att arbeta med stort kundfokus kommer naturligt för dig och du är serviceinriktad samt är förtroendeingivande. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet för denna tjänst.

Låter detta intressant, är du välkommen in med ditt CV och ansökan före 31/10.

Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.

Din ansökan skickar du till personalansvarig: anneli.nyman@kransensgummi.se

Kransens Gummi AB

Anneli Nyman

Box 60

619 22 Trosa

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta VD/Jacob Lamberg på tfn 0156-40901, 070-675 87 65 eller på jacob.lamberg@kransensgummi.se