Däckmontör sökes

Vill Du vara med och utveckla Turebergs Gummiverkstad?

Då är Du mycket välkommen att söka till oss!

Turebergs Gummiverkstad AB, är en däckverkstad för alla fordon med stor utvecklingspotential. Vi har lång erfarenhet i branschen och servar hela Stockholmsområdet med däck, fälgar och tillhörande service. Vi ingår i Kransengruppen tillsammans med 8 andra däckverkstäder i Stockholm och Mälardalen.

Däckmontör till Turebergs Gummiverkstad AB

Du kommer att arbeta på en verkstad som är under utveckling mot att kunna erbjuda förutom däckservice till alla typer av fordon Även hjulinställning till personbilar. Vi arbetar också mycket med lastbilsdäck och däck till andra tyngre fordon och maskiner. Vi säker därför Dig som har erfarenhet från arbete i däckverkstad eller bilverkstad och ett engagemang till att vilja bidra till verksamhetens utveckling.

Vi söker dig som är självständig och är serviceinriktad, har lätt att samarbeta och vill ingå i vårt team. Om du har erfarenhet av däckservice till tunga fordon är det meriterande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av däckservice till både tunga och lätta fordon. Under högsäsong kommer du att ta hand om våra kunders fordon och skifta, montera och balansera sommar- och vinterhjul. Arbetet utförs med diverse hjälpmedel men till vissa arbetsmoment krävs det att du har god fysik.

Formella krav

Utbildning: Lägst gymnasienivå  

Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen

Meriterande:  Bilmekaniker

                       C-kort

                       Erfarenhet av däckservice till tunga fordon

Övriga krav:   B-körkort, god datorvana

 

Låter detta intressant, är du välkommen in med ditt CV och ansökan. Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Din ansökan skickar du till: carina.bjork@kransensgummi.se

Kransens Gummi AB

Carina Björk

Box 60

619 22 Trosa

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Verkstadschef/ Roger Larsson på tfn 08- 920160 eller på mail: roger.larsson@kransensgummi.se

eller Regionchef/ Ulf Tillbom på tfn 070-4195668 eller på mail: ulf.tillbom@kransensgummi.se